Lage Vuursche is de plek bij uitstek om mountainbiken te combineren met een heerlijke (lunch) maaltijd. Met ruim 30km aan mountainbike routes en een ruim restaurant aanbod is dit het gebied voor een comfortabele dag outdoor. In het dorp Lage Vuursche vind je alleen al meer dan 5 gelegenheden, daarbuiten zijn er nog eens 3. Hier lichtten we er een van uit; Theehuis t' Hooge Erf, onze favoriet!

Theehuis t' Hooge Erf ligt op een perfect bereikbare plek en is toch mooi verscholen in de bossen. Het restaurant staat bekend vanwege de hoge kwaliteit en relaxte sfeer. Daarbij ligt dit restaurant aan de MTB Routes waardoor je mountainbiken en lunchen je hier uitstekend kunt combineren. Parkeren kan hier gratis en parkeerruimte is met meer dan 300 plekken ruimschoots beschikbaar.

 

   

 

Combi lunch en mountainbike huren

Volledig ontzorgd op pad? Reserveer mountainbike(s), stap in de auto of op de fiets en rij naar ons verhuurpunt bij Theehuis t Hooge Erf. Hier kun je direct een huur-mountainbike met helm van ons meepakken, en starten aan een van de Vuursche Routes. Voor, tijdens en/of na het mountainbiken kun je vervolgens heerlijk genieten van een lunch, borrelhapjes en drankje(s)

Mountainbike arrangement vanaf 36 euro p.p.

In samenwerking met het Theehuis bieden we ook complete arrangementen aan. Deze kun je vanaf 36 euro p.p. als pakket boeken (bv. huur mountainbike+lunch of huur mountainbike+borrel). Natuurlijk kunnen ook arrangementen voor je op maat worden gemaakt.

 

Direct Reserveren