E-Mountainbike

44

Starting price

  • Premium e-MTB
  • Reserveer in Hilversum
  • Andere locatie op aanvraag

Een elektrische mountainbike huren kan nu ook bij MTB-Rental.com. De door ons aangeboden verhuur e-MTB beschikken over een krachtige Bosch midden motor, dit zorgt voor een enorme powerboost bij het accelereren en draagt door de constante ondersteuning mee aan veel rijgemak. Een e-mountainbike maakt het MTB-en veel lichter en gemakkelijker, dit zorgt er onder andere voor dat het mountainbiken langer vol te houden is en gemiddeld hogere snelheden gereden kunnen worden. Geschakeld in de zwaarste stand zorgt de ondersteuning voor de maximale snelheid, dit zorgt voor een spectaculaire mountainbike ervaring en stelt je onder anderen in staat om ongelooflijk snel te kunnen klimmen.

Een e-MTB huren is om diverse redenen aan te raden. Het is ideaal voor mountainbikers die op zoek zijn naar een nieuwe (extreme) MTB ervaring, maar ook perfect voor ongetrainde fietsers die goed mee willen komen met getrainde mountainbikers. Daarbij zorgt een e-mountainbike er voor dat elke mountainbiker (getraind of ongetraind) langerere trajacten in kortere tijd kan volbrengen.

E-Mountainbike verhuur aanbod

Bosch motor

Al onze verhuur e-mountainbikes beschikken over een Bosch e-MTB systeem met middenmotor met eenvoudige bediening. Daarbij zijn deze bikes voorzien van een supersterk frame, een hoogwaardig afmontage en een verende voorvork.

Deze eigenschappen zorgen voor veel rijgemak, en voor heel veel fun! De e-MTB's zijn o.a. perfect te gebruiken op de officiële MTB-Routes van de Utrechtse heuvelrug, maar zijn ook zeer geschikt voor lange tochten over verharde wegen en onverharde paden door heide en bos.


Kies verhuurlocatie

Boek nu een Elektrische mountainbike zijn te huur op verschillende locaties
Reserveren en aanvragen

Direct reserveren in Hilversum of andere locatie op aanvraag

Offerte aanvragen

Experienced team

Jarenlange ervaring van hardcore Mountainbikers

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Toplocaties

Biken op de mooiste MTB en Gravel locaties

Direct Reserveren