Elektrische mountainbike huren

 

Een elektrische mountainbike huren kan nu ook bij MTB-Rental.com. De door ons aangeboden verhuur e-MTB beschikken over een krachtige Bosch midden motor, dit zorgt voor een enorme powerboost bij het acceleren en draagt door de constante ondersteuning mee aan veel rijgemak. Een e-mountainbike maakt het MTB-en veel lichter en gemakkelijker, dit zorgt er onder andere voor dat het mountainbiken langer vol te houden is en gemiddeld hogere snelheden gereden kunnen worden. Geschakeld in de zwaartste stand zorgt de ondersteuning voor de maximale snelheid, dit zorgt voor een spectactulaire mountainbike ervaring en stelt je onder anderen in staat om ongelooflijk snel te kunnen klimmen. 

 

Een e-MTB huren is om diverse redenen raadzaam. Het is ideaal voor mountainbikers die op zoek zijn naar een nieuwe (extreme) MTB ervaring, maar ook perfect voor ongetrainde fietsers die goed mee willen komen met getrainde mountainbikers. Daarbij zorgt een e-mountainbike er voor dat elke mountainbiker (getraind of ongetraind) langerere trajacten in kortere tijd kan volbrengen.  

E-Mountainbike verhuur aanbod

 

Al onze verhuur e-mountainbikes beschikken over een Bosch e-MTB systeem met middenmotor. Daarbij zijn deze bikes voorzien van een supersterk frame, een hoogwaardig afmontage (Deore XT of hoger) en een luchtgeveerde voorvork. Deze eigenschappen zorgen voor veel rijgemak, en voor heel veel fun! De e-MTB's zijn o.a. perfect te gebruiken op de officiele MTB-Routes van de Utrechtse heuvelrug, maar zijn ook zeer geschikt voor lange tochten over verharde wegen en onverharde paden door heide en bos. 

E-mountainbike huur prijzen

Deze tarieven gelden bij verhuur vanaf onze locatie in Hilversum. Per gehuurde e-MTB is het MTB-vignet Utrechtse Heuvelrug inbegrepen. Reserveren kan online of telefonisch via 035-5446937  

Periode

3 uren

1 dag

1 week

Elektrische MTB

€ 49 

€ 69

€ 199

MTB Helm

€ 3

€ 4

€ 16

Bezorging elektrische MTB's

Elektrische mountainbikes kunnen op aanvraag naar elke gewenste plek (bijvoorbeeld bij een MTB route) worden gebracht. Neem voor meer informatie over bezorgen contact met ons op.

of bel 035-5446937

LET OP!

TARIEFSVERHOGING VAN 15-DEC T/M 2-JUNI

BEKIJK DE UPDATES: MTB-RENTAL/CORONA