Onze bezorgservice geeft je de optie om mountainbikes in Bilthoven te huren. MTB's zijn uiteraard ook op te halen bij locatie Lage Vuursche en locatie Hilversum. Bilthoven vormt door de centrale ligging tussen de mtb-routes Lage Vuursche, Soest en Zeist de perfecte uitvalsbasis voor vele mountainbikers. Deze 3 routes zijn in +/- 15 minuten fietsen vanuit Bilthoven te bereiken, ook de directe (groene) omgeving van Bilthoven heeft veel te bieden voor recreërende mountainbikers.

We beschikken over een ruime voorraad MTB"s in vele verschillende uitvoeringen en maten, zo kunnen de fietsen ook voor (grote) groepen gehuurd worden. Bij gebruikmaking van de MTB-routes van de Utrechtse Heuvelrug dien je te beschikken over een MTB vignet, per gehuurde mountainbike worden deze vignetten standaard meegeleverd. Reserveren kan online of telefonisch via nummer 035 5446937.


Vanaf €34

Mountainbike verhuur Lage Vuursche

Aan routes Hoge & Lage VuurscheMTB-Rental Vuursche

- Ma t/m Zo | Vooraf reserveren
- Kids en 29er Volwassenen MTB's
- Direct MTB-en vanaf startpunt

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Direct Reserveren
Vanaf €20

Mountainbike verhuur Hilversum

12min fietsen naar MTB RoutesMTB-Rental Hilversum

- Van 1 tot 120 MTB's
- Maandag t/m Zondag
- Nabij bossen Hilversum/Bilthoven

Korte Noorderweg 75, Hilversum
Direct Reserveren
Vanaf 4 Bikes

Mountainbike huren in Bilthoven

Ma-Zo: 4-120 BikesKies zelf locatie

- Vanaf 4 mountainbikes
- Maandag t/m Zondag
- Kies zelf locatie en tijd


Offerte aanvragen


Wil je mountainbikes bezorgd hebben op een door jou gekozen locatie, neem dan contact met ons op. Bezorging is mogelijk vanaf 4 fietsen.
Ben je in voor een leuke activiteit in combinatie met eten en drinken? Boek dan een MTB-arrangement. Basic arrangementen vanaf 4 personenen tot een uitgebreid uitgebreid groepsarrangementen met lunch of diner behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Ben je op zoek naar maatwerk in de mountainbike verhuur en ben je op zoek naar een specifieke samenstelling in mountainbikes of heb je speciale wensen met betrekking tot de aflever en ophaal tijden? Of heb je hele andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Bilthoven mountainbike Info

Rental Mountainbikes en aanvullende informatie

We bieden Kids 20/24inch en Volwassenen 26/29 inch (E) MTB's aan voor de verhuur. Welke van deze mountainbikes we je voor Bilthoven aan kunnen bieden hangt af van de manier waarop je de mountainbikes bij ons wilt huren.

Afhalen bij locatie Hilversum kan met keuze uit alle soorten mountainbikes. Reserveren en afhalen bij locatie Lage Vuursche of op elke andere locatie dan kun je kiezen uit 20, 24 en 29 inch Hardtail mountainbikes in alle beschikbare maten.


Nabij gelegen routes

Bekijk de routes Lage Vuursche, Hoge Vuursche en Zeist, en ook andere routes waar je mountainbikes kunt laten bezorgen.MOUNTAINBIKE VERHUUR AANBOD

Goed materiaal voor de beste ervaring

29er Mountainbikes

Lengtematen: 145-205cm

bekijk onze 29 inch bikes voor volwassenen, verkrijgbaar in alle framematen voor lengte: 145-205cm

Kids Mountainbikes

Lengtematen: 120-150cm

bekijk onze 20 en 24 inch bikes voor kids, beschikbaar voor lengtematen: 120-150cm

Afleveren in Bilthoven

Bezorgpakket Bilthoven aanvragen

Offerte aanvragen

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren