Direct reserveren

Premium mountainbikes huren in Lage Vuursche naast startpunt MTB routes? Reserveer dan bij verhuurlocatie Lage Vuursche Deze prachtige locatie ligt aan de mountainbike routes Hoge en Lage Vuursche. Perfect met de auto bereikbaar en voorzien van een groot en gratis parkeerterrein. MTB's huren voor Lage Vuursche kan ook bij Verhuurlocatie Hilversum. Vanuit Hilversum bereik je de routes na ongeveer 12 minuten fietsen.


Mountainbike huren bij Lage Vuursche MTB routes


Je kunt je mountainbike huren in Lage Vuursche bij ons pick-up point, pal aan de fraaie Vuursche MTB routes. Deze "singletrack" routes zijn eind 2017 volledig vernieuwd en kunnen aaneengesloten worden gereden. De singletracks slingeren dwars door de Vuurshe Bossen en kenmerken zich door de speelse klimmetjes, afdalingingen en diepe kombochten. Gezamelijk meten ze een afstand van rond de 32 kilometer. Uiteraard hoeft niet het volledige traject afgelegd worden; Het start en eindpunt bepaal je zelf. Onze huur mountainbikes passen perfect bij het karakter van de routes. Deze mooie trail/bike combinatie biedt voor beginners en gevorderden ongelooflijk veel fun! Voor de MTB routes geld een vergunningsplicht. Wanneer je bij ons voor Lage Vuursche mountainbikes huurt, dan is dit MTB vignet inbegrepen. Bekijk de MTB routes.

Top bikes bij MTB-Rental mountainbike verhuur Lage Vuursche


Door onze hoogwaardige aluminium bikes ben je ook bij MTB huren in Lage Vuursche verzekerd van 100% fun. We hebben onze mountainbikes geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De kwaliteit en duurzaamheid zijn gewaarborgd door gebruik te maken van gerenomeerde merken zoals Kona, Sensa en Cannondale en een afmontage te kiezen van minimaal Deore niveau. Het gebruiksgemak is gegarandeerd door inzet van one-by versnellingssystemen. Dit betekend dat de volledige versnellingsrange door een clutch achterderrailleur in combinatie met een wide-range achtercassette wordt geregeld. Het voordeel hiervan is dat je maar 1 versnellingsschakelaar (rechter shifter) nodig hebt voor het schakelen, maar wel beschikt over een volledige versnellingsrange, vergelijkbaar met die van een traditioneel voor/achterderrailleur versnellingssysteem.

Onze voor Lage Vuursche ingezette rental mountainbikes passen perfect bij de Vuursche single tracks. De Vuursche routes kennen veel opvolgende bochten en heuvels. Gewicht, stabiliteit, frame-stijfheid en schakelgemak zijn voor deze routes van groot belang. Met onze huur-mountainbikes in Lage Vuursche verzeker je jezelf van fietsplezier.

MTB uitgifte Lage Vuursche


Sind 2022 hebben we naast onze rental uitgiftelocatie bij Ride-XL (bike en skate shop) een tweede locatie bij MTB startpunt Theehuis. Deze Lage Vuursche MTB verhuur locatie biedt je de mogelijkheid om direct na het ontvangen van de mountainbikes van start te gaan met de Vuursche (Hoge en Lage) single ATB-tracks.

Vanaf €29

MTB verhuurlocatie Lage Vuursche

Aan routes Hoge & Lage VuurscheMTB-Rental Vuursche

- Locatie bij start MTB Routes
- Ma - Zo | Vooraf reserveren
- Kids en Volwassenen MTB's

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Direct Reserveren
Vanaf €20

MTB verhuurlocatie Hilversum

12min fietsen naar MTB RoutesMTB-Rental Hilversum

- 12 min fietsen naar Routes
- Maandag t/m Zondag
- 200+ MTB's beschikbaar

Korte Noorderweg 75, Hilversum
Direct Reserveren
Vanaf 4 Bikes

MTB Bezorgpakket

Ma-Zo: 4-120 BikesKies zelf locatie

- Vanaf 4 mountainbikes
- Maandag t/m Zondag
- Kies zelf locatie en tijdOfferte aanvragen


Bij MTB huurlocatie Lage Vuursche en Hilversum geldt geen minimum afname, je kunt hier vanaf 1 tot 200 fietsen huren. Daarbuiten kunnen we mountainbikes bezorgen met een minimum van 4 en een maximum van 120 stuks. Bezorging inplannen? Neem contact op.
Eten en drinken combineren met mountainbikes huren in Lage Vuursche? Bekijk dan onze heerlijke arrangementen . Deze zijn in samenwerking met Theehuis "t Hoge Erf samengesteld.
Heb je specifieke wensen met betrekking tot de samenstelling van mountainbikes, de huurtijden en locaties? Vrijwel alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.
Naast de mountainbikes kun je sinds 2020 via ons ook gravelbikes huren in Lage Vuursche. Gravelbikes zijn beschikbaar in alle maten en kun je reserveren via Gravelbike-Rental.com

Mountainbike huuropties Lage Vuursche

Mountainbikes huren en gaan!

MTB-en kan op de routes Hoge en Lage Vuursche. Start vanaf onze verhuurlocatie in Hilversum en bereik de routes in zo'n 12 minuten fietsen. Of kies voor onze nieuwe mountainbike verhuurlocatie in Lage Vuursche (bij Theehuis).

Kies je voor gemak? Reserveer dan voor locatie Theehuis. Mountainbikes zijn hier alle dagen van de week beschikbaar tussen 10.u en 17.u. Op aanvraag kunnen fietsen op elke gewenste locatie in Lage Vuursche worden bezorgd.


Bekijk MTB Routes

MTB routes Hoge -en lage Vuursche. En een selectie van andere routes waar je direct kunt boeken of mountainbikes kunt laten bezorgen.MTB HUURAANBOD LAGE VUURSCHE

Top MTB's voor maximaal plezier

29er Mountainbikes

Lengtematen: 145-205cm

Voorzien van 29 inch wielen, schijfremmen en vering. Meerderheid beschikt over one-by drivetrain.

Kids Mountainbikes

Lengtematen: 120-150cm

Onze 20inch en 24inch mountainbikes zijn geschikt voor kids met een lengte van 120-150cm.

Mountainbikes reserveren

Mountainbikes huren voor Lage Vuursche

Online reserveren

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails