MTB bezorgpakket Nederland en België

Van 4 t/m 120 mountainbikes

informatie aanvragen

KIES ZELF LOCATIE

vanaf 4 mountainbikes

Mountainbikes huren waar jij wil, dat maken we mogelijk met onze bezorgservice. Van 4-120 fietsen kunnen de mountainbikes op elke locatie in Nederland en België worden gebracht. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Door onze ruime voorraden (200+ beschikbare mountainbikes), bussen en trailers kan er snel geschakeld, en behoren ook last minute boekingen tot de mogelijkheden. Huurtarieven worden berekend op basis van de hoeveelheid fietsen, afstand t.o.v. onze hoofdlocatie in Hilversum.

Offerte aanvragen

Vanaf 4 mountainbikes kunnen op elke locatie in Nederland* of België mountainbikes worden gebracht. *muv de Waddeneilanden
Met meer dan 200 mountainbikes waarschijnlijk de grootste vooraad aan hoogwaardige rental mountainbikes in de Nederland en Belgie. Het meerendeel van onze verhuurvloot bestaat uit de populaire 29-er mountainbikes, daarnaast verhuren we ook 26-er MTB"s en Kids mountainbikes. Per bezorging kunnen we tussen de 4 en 120 mountainbikes leveren.
De totale huursom is afhankelijk van diverse factoren, zoals; Aantal mountainbikes; Te rijden afstand; Aanvullend wensen. Minimum afname is 4 mountainbikes. Bekijk hier een overzicht van huurtarieven en bezorgkosten
Afhalen is van 1-120 mountainbikes uiteraard ook mogelijk, dit kan na reservering bij onze verhuurlocaties Hilversum en Lage Vuursche.

Mountainbike Bezorgservice

Mountainbiken waar je maar wilt

Jaarlijks bezorgen we duizenden mountainbikes op uiteenlopende locaties in Nederland en België. Met 200+ mountainbikes in kleine tot grote maten kunnen we volwassenen en kids voorzien van een geschikte MTB

We bezorgen mountainbikes met onze specifiek ingerichte transportwagens en aanhangers. Onze chauffeurs en bijrijders zijn technisch goed onderlegd en beschikken over alle benodigde tools en skills.


Mountainbike aanbod

Beschikbaar voor bezorging

29er Mountainbikes

Lengtematen: 145-210cm

Hoogwaardige hardtail mountainbikes met 29 inch wielmaat, voorvering en one-by drivetrain.

Kids Mountainbikes

Lengtematen: 120-150cm

Kids mountainbikes met 20 of 24 inch wielmaat, geschikt voor kids met lengte 120cm - 150cm

Custom afleverlocatie

Vraag een mountainbike bezorging met eventuele aanvullende wensen aan

Offerte aanvragen

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren