Ben jij een gepassioneerde mountainbiker die zijn rijervaring wil verbeteren? Noteer dan 15 april in je agenda en kom naar MTB Rental Lage Vuursche voor de Kona Mountainbikes Demo Dag!

Dit evenement is de perfecte gelegenheid om de nieuwste Kona-modellen uit te proberen en je techniek te verbeteren op uitdagende trails. Bovendien is het een geweldige kans om andere mountainbikers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De Kona Mountainbikes Demo Dag wordt gehouden op de prachtige routes van Lage Vuursche, een perfecte locatie voor een dag vol avontuur op de fiets. Bij MTB Rental Lage Vuursche kun je terecht voor de nieuwste modellen Kona mountainbikes en kun je genieten van een fantastische dag op de trails.

Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint, de Kona Mountainbikes Demo Dag biedt voor iedereen de mogelijkheid om zijn rijvaardigheid te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vergeet niet om je aan te melden voor dit geweldige evenement en beleef het avontuur van je leven!

Datum: 15 april

Locatie: MTB Rental Lage Vuursche

Tijd: 10:00 - 16:00 uur

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comment

Name

Email

Url


Direct Reserveren