29 inch Fully MTB


 • Beschikbaar

  Hilversum of Bezorglocatie

 • Huurprijs

  vanaf 39 euro

 • Merk / Type

  Cube Stereo

 • Lengtematen

  175-195cm

 • Vering

  Voor -en achter

 • Groepset

  Shimano Deore

 • Remmen

  Shimano Hydraulic


Direct Reserveren

Controle, comfort en tractie, dat zijn de key words passend bij onze Cube Stereo full suspension rental mountainbikes. De voor -en achter suspensie zorgt er voor dat beide wielen maximaal contact houden met de ondergrond, waardoor er volop tractie en controle is. Dit maakt de fully ideaal voor lichte en steile afdalingen; Met een grote zekerheid en bijbehorende snelheid daal je af, daar waar hardtail mountainbikes het onderspit moeten delven. Ook onder minder extreme omstandigheden kan de 29er hardtail fully rental goed van pas komen, door de comfortabele demping worden schokken soepel opgevangen wat de belasting voor de gebruiker minimaliseert.

Waarom 29 inch fully huren?

29inch wheels voor snelheid en comfort

Door een 29er fully te huren ben je voorbereid op geweldig mountainbike avonturen. De grote 29inch wielen zorgen voor veel rol-snelheid, en vormen een comfortabele toevoeging op het al aanwezige suspensie-comfort. Zowel op -als buiten de offroad paden profiteer je van de grote wielmaat. De rolsnelheid van onze 29-inch fully rental bikes ligt op elke trail een stuk hoger dan die van een MTB met kleinere wielen.

Onze Cube Stereo rental mountainbikes zijn afgemonteerd met Shimano Deore of hoger geclassificeerde geroepen. Daarbij zijn het frame, wielen en alle andere componenten van deze Cube zeer degelijk uitgevoerd. Door de moderne geometrie, bouwmethode en ontwerp is de fiets geoptimaliseerd voor allround gebruik. Perfect voor fanatieke gebruikers of mountainbikers die op zoek zijn naar een sterke en comfortabele fiets.


29er Full-Suspension Huren

In Hilversum reserveren of aanvragen voor bezorglocatie

Reserveren of Aanvragen

Experienced team

Jarenlange ervaring van hardcore Mountainbikers

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Toplocaties

Biken op de mooiste MTB en Gravel locaties

Direct Reserveren