Op zoek naar avontuur? Betreed dan de routes bij Zeist op huur mountainbikes van MTB-Rental.com. Je vind hier Routes Zeist, Austerlitz en Kinderroute Austerlitz. De relatief korte MTB-Route Zeist herbergt veel technische uitdagingen, perfect voor intensieve sessies. Rustiger aan doen of met de kids in Zeist op rental mountainbikes crossen? Kies dan voor de gemoedelijke (kinder) Austerlitz routes.

Op aanvraag kunnen kids en 29-inch mountainbikes in Zeist worden verhuurd. Dit kan van 4 tot 120 stuks. Bij de aanvraag kun je een willekeurige locatie opgeven waar je de fietsen wilt laten bezorgen. Dit kan op elke plek in -en rondom Zeist, bijvoorbeeld aan de start van MTB-Routes Zeist en Austerlitz, maar ook bij een evenmentenlocatie, hotel of een huisadres. Ook buiten regio Zeist kunnen mountainbikes worden gebracht, wij bezorgen in heel Nederland en België.

Van 4 tot 120 mountainbikes

Mountainbike huren in Zeist

Bezorgpakket vanaf 4 fietsenAfleveren in Zeist

- Vanaf 4 mountainbikes
- Maandag t/m Zondag
- Kies zelf locatie en tijd


Offerte aanvragen

Vanaf €34

Mountainbike verhuur Lage Vuursche

Aan routes Hoge & Lage VuurscheMTB-Rental Vuursche

- Ma t/m Zo | Vooraf reserveren
- Kids en 29er Volwassenen MTB's
- Direct MTB-en vanaf startpunt

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Direct Reserveren
Vanaf €20

Mountainbike verhuur Hilversum

Ma-Zo | 1-120 BikesMTB-Rental Hilversum

- Van 1 tot 120 MTB's
- Maandag t/m Zondag
- Direct te boeken

Korte Noorderweg 75, Hilversum
Direct Reserveren

Vanaf 4 stuks kunnen fietsen op aanvraag naar elke gewenste locatie (bijvoorbeeld bij een MTB route) worden gebracht. Meer weten over mogelijkheden en kosten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Fietsarrangementen bieden wij aan in heel Nederland. Van 6 t/m 100 deelnemers (in Hilversum vanaf 2 deelnemers) is alles bespreekbaar (bijv. lunchen + fietsen). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Heb je specifieke wensen met betrekking tot de huur van fietsen, huurtijden en locaties? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Zeist info

Mountainbiken in bosrijke omgeving

Zeist vormt een ideale uitvalsbasis voor vele mountainbikers. In de bosrijke omgeving van Zeist vind je de populaire MTB-route Zeist. Diit parcours geschikt voor fanatiekelingen van elke leeftijd en niveau.

Ook voor de gemoedelijke routes Austerlitz en Austerlitz-Kids-Trail kunnen wij mountainbikes leveren. Hier geldt eveneens een minimum van 4 huur mountainbikes. Bezorging aanvragen? Neem dan contact op


 • Verhuurlocatie

  Bepaal zelf je pickup en return locatie of kies voor een vaste verhuurlocatie bij de bovenstaande producten.

 • Routes

  Route Zeist, Austerlitz en kinderroute Austerlitz liggen dicht bij Zeist. De pittige MTB route Zeist is geschikt voor fanatieke beginnende en gevorderde MTB-ers. De gemoedelijke routes van Austerlitz zijn ideaal voor beginners en kids. MTB Vignetten Heuvelrug zijn bij de huur inbegrepen.

 • Onze fietsen

  Ons ruime rental mountainbike aanbod bestaat uit 20 (kids), 24 (kids), 26 en 29inch mountainbikes. Deze fietsen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen (bijv. hardtail/fully) en alle framematen.

 • Tarieven

  Bekijk hier een overzicht van alle tarieven voor een indicatie van de mountainbike huurtarieven in Zeist.

Bekijk alle MTB Routes

Naast de MTB Routes Zeist-Austerlitz zijn er aantal fanatische tracks op de Utrechtse Heuvelrug waar je direct kunt boeken of fietsen kan laten bezorgenMTB AANBOD ZEIST

We provide the best experience

29er Mountainbikes

Lengtematen: 145-205cm

Voorzien van 29 inch wielen, schijfremmen en vering, meerderheid beschikt over one-by drivetrain.

Kids Mountainbikes

Lengtematen: 120-150cm

20inch en 24inch mountainbikes voor kinderen van 120-150 cm. Klaar voor het serieuze werk!

Mountainbikes huren Zeist

Meer informatie over mountainbikes huren in Zeist

Contact

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren