Leuke MTB combinaties
Ontdek de ultieme mountainbike-ervaring met onze arrangementen inclusief slapen, vergaderen en heerlijk eten. Kies uit verhuur, clinics of ga met een ervaren bikeguide op pad. Onze mountainbike-arrangementen bieden de perfecte combinatie van avontuur, ontspanning en teambuilding. Boek nu en geniet van een onvergetelijk verblijf in de prachtige natuur!
MTB arrangement locaties


Restaurant Vuur

meet | eat
Baarn

Theehuis 't Hoge Erf

eat
Lage Vuursche

B&B Lage Vuursche

sleep
Lage Vuursche

Better Meetings

meet | eat
Zeist

RCN het Grote Bos

eat | sleep
Doorn

Villa Trompenberg

meet | eat | sleep
Hilversum

De Hoorneboeg

meet | eat | sleep
Hilversum


Ben je op zoek naar een onvergetelijke en avontuurlijke mountainbike-ervaring met je vriend/vriendin, vrienden, collega's, clubgenoten of voor jou specifieke groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden diverse mountainbike-arrangementen inclusief slapen, vergaderen en heerlijk eten in combinatie met onze partners. Onze arrangementen zijn geschikt voor ieder niveau, van beginners tot ervaren mountainbikers.

Kies uit verschillende opties, zoals verhuur van mountainbikes en uitrusting, clinics waarbij je de fijne kneepjes van het mountainbiken leert, of ga op pad met een ervaren bike-guide die de mooiste routes kent en je onderweg de meest bijzondere plekjes laat zien. Onze mountainbike-arrangementen bieden de perfecte combinatie van avontuur, ontspanning en teambuilding. Na afloop van de fietstocht kun je gezellig napraten en ontspannen bij de comfortabele accommodaties.

Maatwerk MTB arrangement

Ben je op zoek naar een aangepast mountainbike arrangement?

Aanvragen

Experienced team

We always lived inside our amazing nature

Easy joining

Contact us and in 2 minutes you're booked

Secret locations

Discover hidden natural places with our tours

Direct Reserveren