Ben je van plan om iets leuks en actiefs te gaan doen met je collega's of vrienden? Of zoek je een mooie invulling van een lesprogramma of vrijetijdsperiode. Kom dan mountainbiken! Mountainbikes huren kan voor kleine tot grote voor groepen. We hebben meer dan 200 mountainbikes beschikbaar voor de verhuur. Onderverdeeld in kinderen (120-150cm) en volwassenen (145-205cm) rental mountainbikes.

We hebben al vele groepen ontvangen op onze verhuurlocaties in Hilversum en Lage Vuursche. Ook op elke andere denkbare locatie kun je via ons mountainbikes voor groepen huren. We brengen mountainbikes bij scholen, feestlocaties maar ook op specifieke locaties in het bos, vaak dichtbij bij een mountainbike route. We passen onze diensverlening daarbij volledig aan op de wensen van de groep. In samenspraak worden er vaak voor de "standaard" 29-er mountainbikes gekozen voor volwassenen en kinderen vanaf lengtemaat 145cm.

1-120 mountainbikes

Boeken bij verhuurlocatie

Hilversum & Lage Vuursche Verhuurlocaties

- Ma t/m Zo | Vooraf reserveren
- Kids en Volwassenen MTB's
- Veel MTB opties vanaf het startpunt

Direct Boeken
4-120 mountainbikes

Mountainbike bezorgpakket

Nederland en België | Vanaf 4 MountainbikesKies zelf een afleverlocatie

- Ma-Zo: 4-120 mountainbikes beschikbaar
- Kies zelf locatie in Nederland of België
- Mountainbikes binnen 1 uur bezorgd*

meer informatie

We kunnen vanaf een minimum van 4 mountainbikes bezorgen. Met onze bezorgservice kunnen we groepen tot 100 personen bedienen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
Heb je als groep specifieke wensen? Of zijn er deelnemers met specifieke wensen? Neem dan contact met op. We kunnen de mountainbike groepsverhuur dan exact naar wens afstemmen.
Mountainbiken en eten? Neem dan de mtb groepsverhuur op in een arrangement. Van 15 t/m 100 deelnemers is alles bespreekbaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ook rental gravelbikes kunnen we voor groepen aanbieden. We hebben deze bikes in alle frame-maten beschikbaar, en kunnen deze aanbieden voor lengtemaat van 160cm tot 200cm. Boeken kan via gravelbike-rental.com

Mountainbiken met elk gezelschap

Bedrijven, scholen, vrienden en meer

Jaarlijks staan we met onze mountainbikes klaar voor veel verschillende groepen. We bezorgen daarbij vaak op locatie. Er zijn ook groepen die een ophaal boeking maken voor een van onze verhuurlocaties.

Mountainbikes worden vaak geboekt voor bedrijfsuitjes, schooluitjes, clinics en vrijgezellenfeesten. Maar bijvoorbeeld voor groepsactiviteiten van sport-teams, vriendengroepen, jaarclubs en familiedagen.


 • Verhuurlocatie
  Mountainbike groepsverhuur kan worden afgenomen bij onze locaties in Lage Vuursche en Hilversum of elke andere locatie naar wens.
 • Routes

  Vanuit onze verhuurlocaties zijn MTB Routes Hoge en Lage Vuursche direct te bereiken. Er kan ook gekozen worden voor een andere mountainbike route, MTB's kunnen bij elke route afgeleverd worden.

 • Onze mountainbikes

  We hebben een uitgebreide rental mountainbike collectie. De MTB's zijn beschikbaar in 26inch, 29inch en kinder uitvoering. Bekijk hier al onze mountainbikes.

 • Prijzen

  De kosten voor groepsverhuur worden hoofdzakelijk bepaald door het aantal en type mountainbikes en de gewenste startlocatie. Aan ophalen bij een van onze verhuurlocaties zijn geen extra kosten verbonden.

Bekijk MTB Routes

Een selectie van routes waar mountainbikes bezorgd of opgehaald kunnen worden. Ergens anders af laten leveren? Geen probleem!GROEPSVERHUUR MOUNTAINBIKE AANBOD

Volwassenen en Kids mountainbikes

Hardtail Mountainbikes

29er hardtail mountainbikes

We hebben volwassenen mountainbikes in lengtematen 145cm-205cm beschikbaar voor groepsverhuur.

Kids Mountainbikes

20 en 24 inch mountainbikes

We hebben kinder mountainbikes in lengtematen 120cm-150cm beschikbaar voor groepsverhuur.

Mountainbike groepsverhuur

Vraag mountainbike groepsverhuur aan met eventuele aanvullende opties

Offerte aanvragen

Experienced team

Jarenlange ervaring van hardcore Mountainbikers

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Toplocaties

Biken op de mooiste MTB en Gravel locaties

Direct Reserveren