Bij MTB-Rental.com kun je 29 inch mountainbikes huren, deze mtb's worden ook wel 29ers genoemd. Deze bikes zijn voorzien van grote 29 inch wielen, in vergelijking met traditionele 26 inch mountainbikes bieden deze 29-ers veel voordelen. De grote wielmaat zorgt o.a. voor meer grip, comfort en een hogere cruise -en topsnelheid. Daarbij kun je met een 29er gemakkelijker over obstakels heen rijden.

Een 29er MTB rijdt erg gemakkelijk en is zeer toegankelijk. Vrijwel iedereen kan met een 29er uit de voeten, ook bikers met 26 inch mountainbike ervaring, of fietsers die nog nooit op een mountainbike hebben gezeten. De 29-ers zijn in verschilende maten te huren, zo ben je verzekerd van een bij jou lengte passende maat. Ons 29 inch verhuurvoorraad bestaat 29er Cube mountainbikes, deze bikes zijn zeer degelijk gebouwd en afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen.


Direct Reserveren

Hardtail 29 inch mountainbikes

Meer info en Boeken

Full Suspension 29 inch mountainbikes

Meer info en Boeken

One-by 29er MTB Huren

Hardtail en Fully

Onze 29 inch verhuurvoorraad bestaat uit Sensa, Kona en Cannondale mountainbikes. Deze mountainbikes beschikken over een one-by versnellingssyteem. Dit betekend dat deze bikes een geavanceerde achterderailleur en wide-range achtercassette hebben waardoor een voor-derailleur overbodig is. Hiermee hebben deze fietsen slechts 1 versnellingsschakelaar. Dit maakt schakelen een stuk eenvoudiger dan bij het traditionele MTB versnellingssysteem (met 2 schakelaars). Het bereik van de one-by versnellingen is gelijk (hoogste en laagste verzet) aan dat van het traditioneel systeem met voorderailleur.

Onze 29er rental mountainbikes zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen. Hierdoor kunnen de fietsen ruig terein aan, fietsen ze licht, schakelen ze snel op -en af en sta je in no-time stil. De geometrie van onze rental bikes is gericht op comfort en controle. Het lage gewicht maakt klimwerk extra gemakkelijk en de controle-geometrie zorgt voor veel stuurgemak en maakt snel bochtenwerk mogelijk. Onze rental mountainbikes zijn de perfecte 29 Inch huur mountainbike voor bijvoorbeeld de routes van de Utrechtse Heuvelrug.


29-er MTB verhuurlocatie

Bekijk de huur-locaties en afleversuggesties voor 29ers (29 inch) rental mountainbikes.
Reserveer 29 inch mountainbikes

Reserveren bij verhuurlocatie of elders

Direct reserveren

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren