29er Hardtail MTB

27

Starting price

  • Cannondale
  • Kona
  • Sensa
  • 145-205cm

29er Hardtail huur mountainbikes zijn erg populair, de meest gebruikte mountainbike voor sportieve / recreatieve gebruikers in Nederland. Door het lage gewicht en de vormvaste frame-constructie gaat vlot versnellen erg soepel en kunnen klimmetjes worden genomen zonder verlies van energie. Door de beschikking over voorvork-vering worden de schokken bij hobbelende ondergrond goed opgevangen en behoud je onder vrijwel alle omstandigheden maximale (stuur)controle.

We hebben 29 inch hardtail mountainbikes staan van de merken Cannondale, Kona en Sensa, deze zijn allen voorzien van de moderne one-by drivetrain. Dit betekend dat schakelen kinderspel is geworden; Je hoeft met slechts 1 shifter op -en af te schakelen, met behoud van een breed pallet aan verzetten. Qua hoog-laag range is dit schakelsysteem vergelijkbaar met de traditionele voorderailleur+achterderailleur versnellingen. De door ons gebruikte versnellingsgroepen zijn van kwaliteitsklasse Shimano Deore of hoger. Alle mountainbikes beschikken over een aluminium frame, hydraulische schijfremmen, en een geveerde voorvork. De 29-inch hardtail bikes zijn verkrijgbaar in alle lengtematen; Van 145 tot 205cm

Waarom een 29er Hardtail MTB Huren?

Voordelen 29 inch Hardtail

29inch mountainbikes, ook wel twentyniners genoemd, zijn mountainbikes met 29 inch wielen. Hardtail betekend dat de achtervork vast is (ongeveerd). Een 29 inch hardtail mountainbike biedt een tal aan voordelen ten opzichte van vele andere types. Ten opzicht van een MTB met 26 of 27.5 inch wielen rijdt een 29er stabieler (minder nerveus), comfortabeler en sneller.

Naast de hardtail 29-er bestaan er ook nog volledig geveerd 29-ers. In vergelijking met een 29-inch full suspension mountainbike, heeft de 29-er hardtail vanwege de frame-stijfheid en het gewicht in Nederland ook vrijwel altijd de beste kaarten in handen. Een hardtail mountainbike verliest geen energie bij aanzetten/klimmen daar waar er bij een fully altijd iets van energie verloren gaat.


Kies verhuurlocatie

Boek nu 29-er mountainbikes op een van de volgende locaties, dit kan individueel of voor een groep.
Boek nu een 29 inch MTB

Direct mountainbikes huren?

Online boeken

Experienced team

Jarenlange ervaring van hardcore Mountainbikers

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Toplocaties

Biken op de mooiste MTB en Gravel locaties

Direct Reserveren