Wat voor mountainbikes verhuren jullie en in welke conditie verkeren deze? Een terechte vraag die ons vaak gesteld word. Hierin spreekt vaak twijfel over de kwaliteit. Begrijpelijk, want als je wilt mountainbiken, dan wil je hier natuurlijk het maximale uit halen en zou het vervelend zijn als de fiets een beperkende rol zou spelen.

MTB Frames

Al onze mountainbikes beschikken over sterke en lichtgewicht aluminium frames. Deze MTB frames zijn uitvoerig getest op basis van sterkte en stijfheid. Ze beschikken over een `middle of the road´ geometrie, hiermee perfect voorbereid op verschillende wensen en gebruikers.

MTB onderdelen

Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten die ruim bemeten zijn voor `the job` blijven de mountainbikes onder alle omstandigheden optimaal functioneren. De 29 hardtail MTB´s die hoofdzakelijk gebruikt worden voor de Nederlandse singletracks zijn voorzien van onderdelen die degelijker uitgevoerd zijn dan nodig. Deze ruime marge zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

MTB onderhoud

Preventief onderhoud vormt de basis van ons bedrijf. Om de boel zodanig draaiende te houden dat alle huur mountainbikes in optima forma gebruikt kunnen worden gaan deze elke dag door de handen van onze mechaniekers. De MTB´s worden hierbij op alle fronten gechecked. Jockeywheels, remblokken, banden en veel andere onderdelen passeren hierbij de revu. Alles wordt in het werk gesteld om jou maximaal te kunnen laten genieten.

3 maandelijkse verversing

Onze rental bikes zijn altijd `vers` Zo worden de meest verhuurde 29er mountainbikes eens per drie maanden ververst. Dit betekend dat nieuwe mountainbikes worden ingezet en de jong gebruikte nog in goede conditie verkerende fietsen in de verkoop gaan. Bekijk ook onze mountainbike verkoop pagina.

 

Kwaliteit 29 inch Hardtail Mountainbikes

Over de kwaliteit kunnen we kort zijn; Onze 29inch hardtail mountainbikes zijn van de vooraanstaande merken Sensa en Kona en beschikken over hoogwaardige onderdelen van bovengemiddelde kwaliteit. Dit betekend dat deze mountainbikes ten minste zijn voorzien zijn van Shimano Deore schakelmateriaal, sterke dubbelwandige wielen en hydraulische schijfremmen.

 

Kwaliteit Full Suspension Mountainbikes

Onze full-suspension mountainbikes zijn nog sterker uitgevoerd dan de hardtail fietsen, deze bikes zijn voorbereid op extreme omstandigheden en zijn hiermee ook geschikt voor downhill mountainbiken.

 

Kwaliteit Kinder Mountainbikes

Ook de mountainbikes voor kids zijn voorbereid op mooie mountainbike avonturen. Ze beschikken over lichte en sterke frames en onderdelen van ruimschoots voldoende sterkte. Het schakelmateriaal is zo uitgevoerd dat deze licht en eenvoudig te bedienen is, waarmee het ideaal is voor kinderen.

Direct Reserveren