Ook full suspension mountainbikes huren kan bij MTB-Rental.com. Deze dubbelgeveerde bikes, ook wel fully's genoemd beschikken over een verende voorvork en een verende achtervork met demper. De dubbele vering maakt rijden over ruw terrein gemakkelijker en comfortabeler, daarbij zorgt de extra demping onder extremere omstandigheden vaak voor meer snelheid en controle. Dit voordeel is goed merkbaar bij technische bochten, afdalingen en zeker bij tracks waar de ondergrond vol boomwortels en/of stenen ligt.

Een full-suspension mountainbike huren kan voor beginnende, maar ook voor gevorderde mountainbikers raadzaam zijn. Een fully zorgt voor veel vertrouwen en maakt mountainbiken toegankelijk en comfortabel. Doordat bochten en afdalingen vaak sneller met een fully kunnen worden gereden is voor veel bikers het rijden op een volledig geveerde mountainbike een grensverleggende ervaring. Dit maakt de fully tot de perfecte machine voor ervaren en avontuurlijke mountainbikers. Fully's hebben we in verschillende maten staan, zodat er altijd een passende maat beschikbaar is voor elke mountainbiker.


Direct MTB's boeken

Fully 29 inch mountainbikes

Meer info en Boeken

Fully 26 inch mountainbikes

info

Fully Mountainbike Verhuurvoorraad

26 en 29 inch

Onze dual suspension MTB verhuurvoorraad bestaat uit een fraaie collectie Cross-country/Tour Full Suspension Bikes van o.a. Ghost en Cube. Deze fullys hebben een laag gewicht, zijn zeer solide gebouwd en beschikken over extra verstevigingen rondom de achterwielophanging en demper. De dual suspension Mountainbikes zijn hiermee voorbereid op vele MTB tracks. Goed passend bij de routes Lage Vuursche en Hooge Vuursche of voor een andere MTB route op de Utrechtse Heuvelrug.

Fully's zijn bij ons beschikbaar in 26 inch en 29 inch uitvoering. Beide uitvoeringen zijn beschikken over een hoogwaardige montage. Qua rij-comfort doen deze uitvoeringen niet onder voor de andere. Het grootste verschil zit 'm in de rolsnelheid, hierin is de 29-er gewoon beter. Voor gebruik op de trails met korte klimmetjes en afdalingen, zoals de meeste Nederlandse trails zijn, is de 29-er het meest geschikt. De 26-er is daarentegen misschien weer wat fijner (en sterker) bij extremere afdalingen.


Kies verhuurlocatie

Boek nu een fully 26 of 29 mtb op een van de volgende locaties.
Fully MTB Boeken

Altijd al op een fully willen rijden?

Online Boeken

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren