Hardtail mountainbikes zijn voor de Nederlandse MTB trails vrijwel altijd de juiste keuze. Hardtail MTB"s beschikken over een vaste (hardtail) achtervork en verende voorvork. Vanwege het allround en "light" karakter van de Nederlandse routes is dit vaak voldoende en het meest efficient. De routes bestaan veelal uit bochten, snel opvolgende klimmetjes en korte afdalingen. De hardtail fietsen zijn relatief lichtgewicht en hebben t.ov. full suspension mountainbikes vrijwel geen last van energieverlies bij (flink) aanzetten of bij klimmen. Overall gezien is een hardtail mtb voor de meeste in Nederland actieve mountainbikers de snelste en fijnst rijdende mountainbike.

Hardtail mountainbikes hebben we in volwassen (29-er, 26inch) en kids uitvoeringen beschikbaar. hardtail mountainbikes met wielmaat 26inch zijn van de "old school" stempel; Dit type is nog slechts beperkt bij ons beschikbaar vanwege de populariteit van de 29-er mountainbikes. 29-er hardtail mountainbikes rijden voor de meeste gebruikers het prettigst vanwege de grote stabiliteit, hogere rolsnelheid en het schokabsorberend vermogen. We hebben meer dan honderd 29-er Hardtail mountainbikes staan in alle verkrijgbare frame-maten. Volwassen bikers met een lengte van 155-205cm en kinderen van 120-150cm kunnen we hiermee bedienen.


Direct MTB's boeken

Hardtail 29 inch mountainbikes

Meer info en boeken

Hardtail 26 inch mountainbikes

Info

Welke hardtail Mountainbike Huren

Kids, 26 en 29 inch

We beschikken over Kids, 26 inch en 29 inch hardtail mountainbikes. De Kids MTB's hebben we staan in de lengtematen 120-150cm en 26 inch in lengtemaat 165-195cm. De ruimste beschikbaarheid hebben we in 29-er hardtail mountainbikes, deze zijn beschikbaar voor personen van 145-205cm. Onze 29-er mountainbikes beschikken over een one-by drivetrain. Dit maakt schakelen extra gemakkelijk.

Daar waar voorheen de 26inch hardtail mountainbike de standaard was, is deze eer geheel overgenomen door de 29-er mountainbikes. 29 inch hardtail mountainbikes hebben voor vrijwel elk type mountainbiker het meeste te bieden. Deze fietsen bieden de meeste stabiliteit, hoogste snelheid en meeste comfort. 26-er mountainbikes zijn slechts op het gebied van wendbaarheid te prefereren.


Kies verhuurlocatie

Boek nu mountainbikes op een van de volgende locaties, dit kan individueel of voor een groep.
Boek nu een 29 inch MTB

In Hilversum of op verschillende locaties op de Utrechtse-Heuvelrug

Online boeken

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren