Een mountainbike huren bij Hooge Vuursche kan bij MTB-Rental Lage Vuursche of bij MTB-Rental.com Hilversum. Bij onze verhuurlocatie Lage Vuursche kun je direct van start gaan met de Vuursche ATB tracks. Onze voorraad bestaat uit degelijke kids, 26 en 29 mountainbikes die zeer geschikt zijn voor de officiële MTB routes, maar ook prima gebruikt kunnen worden voor toertochten over verhard en onverhard terrein. MTB-route Hoge Vuursche bereik je in ongeveer 15-20 minuten fietsen vanuit Hilversum.

Gecombineerd met Lage Vuursche kan hier een totale afstand van ongeveer 22 kilometer worden afgelegd. Ook zijn kortere delen van het traject af te leggen, zo bepaal je zelf de te rijden afstand. Voor de officiële routes heb je een MTB-vergunning nodig, deze is bij de huur inbegrepen. Bekijk hier de MTB route Hoge Vuursche: www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl.

Vanaf €34

Mountainbike verhuur Hoge / Lage Vuursche

Aan routes Hoge & Lage VuurscheMTB-Rental Vuursche

- Ma t/m Zo | Vooraf reserveren
- Kids en 29er Volwassenen MTB's
- Direct MTB-en vanaf startpunt

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Direct Reserveren
Vanaf €20

Mountainbike verhuur Hilversum

12min fietsen naar MTB RoutesMTB-Rental Hilversum

- Van 1 tot 120 MTB's
- Maandag t/m Zondag
- 12 min fietsen naar MTB-Route

Korte Noorderweg 75, Hilversum
Direct Reserveren
Vanaf 4 Bikes

MTB Bezorgpakket Hooge Vuursche

Ma-Zo: 4-120 BikesKies zelf locatie

- Vanaf 4 mountainbikes
- Maandag t/m Zondag
- Kies zelf locatie en tijd


Offerte aanvragen


Vanaf 4 stuks kunnen fietsen op aanvraag naar elke gewenste locatie (bijvoorbeeld bij een MTB route) worden gebracht. Meer weten over mogelijkheden en kosten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Fietsarrangementen bieden wij aan in heel Nederland. Van 4 t/m 100 deelnemers is alles bespreekbaar (bijv. lunchen + fietsen). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Heb je specifieke wensen met betrekking tot de huur van fietsen, huurtijden en locaties? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

MTB MOGELIJKHEDEN HOGE VUURSCHE

Mountainbiken en Gravelbiken

Mountainbikes huren in Hoge Vuursche? Kies dan voor verhuurpunt Lage Vuursche (bij startpunt MTB-trails) of verhuurpunt Hilversum (12min biken naar startpunt). Ook kun je op aanvraag zelf een afleverlocatie bepalen.

De gevarieerde Hoge Vuursche Trail heeft een lengte van 22 kilometer. De voor deze route verplichte Heuvelrug vignetten zijn bij ons inbegrepen. Zo lever je met onze huur mtbś aan Route Hoge Vuursche een bijdrage en onderhoud


  • Verhuurlocatie

    De Pick-up en return locatie is aangegeven bij de bovenstaande producten.

  • Routes en Vignetten

    Leusden Den Treek, Woudenberg Henschoten, voor deze twee is een specifieke routes geld een vignetplicht. Dit vignet wordt bij afname van een van onze fietsen voor locatie Den Treek automatisch meegeleverd.

  • Bikes en Tarieven

    We hebben verschillende soorten mountainbikes en gravelbikes staan. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende framematen en uitvoeringen beschikbaar. Bekijk hier de verschillende uitvoeringen.

Te boeken MTB trails

Bekijk routes Hooge en lage Vuursche met boekopties en een selectie van andere routes waar mountainbikes zijn te bezorgen.MTB AANBOD HOGE VUURSCHE

Materiaal voor de beste ervaringen

29er Mountainbikes

Lengtematen: 145-205cm

29 inch wielen, hydraulische schijfremmen en vering. Meerderheid beschikt over one-by drivetrain.

Kids Mountainbikes

Lengtematen: 120-150cm

de 20 inch & 24 inch mountainbikes zijn geschikt voor kids met een lengte van 120-150cm.

Mountainbikes huren bij Hoge Vuursche

Mountainbikes boeken

Online boeken

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren