Start je mountainbike avontuur in Zuiderzee dorp Huizen. MTB's huren kan hier "on demand" middels onze bezorgservice. Boek een MTB pakket en rij op de mooiste Bos en Heide paden het heuvelachtige Gooi in. Aaneenesgloten kun je offroad paden pakken die je via Blaricum en Laren in de richting van Nationaal Park Utrchtse Heuvelrug leiden. Huur MTB's zijn ook bij onze vaste locaties in Hilversum of Lage Vuursche te boeken.

Huizen, poort van het Gooi, biedt een schat aan mogelijkheden voor de avontuurlijke fietser. Het terrein tussen Huizen Blaricum en Laren is ideaal voor offroad avontuur met toegankelijke heuvelachtige paden die speciaal aantrekkelijk zijn voor mountainbikers. Deze prachtige omgeving trekt diverse gebruikers aan, waaronder wandelaars en ruiters, dus is het belangrijk om rekening te houden met elkaars aanwezigheid.

Vanaf 4 Mountainbikes

Mountainbike Bezorgpakket Huizen

Ma-Zo: 4-120 BikesKies zelf locatie

- Bezorging van 4+ MTB's
- Van Ma - Zo beschikbaar
- Kies eigen plek/tijd


Offerte aanvragen

Vanaf €34

Mountainbike verhuur Lage Vuursche

Aan routes Hoge & Lage VuurscheMTB-Rental Vuursche

- Ma - Zo | reserveer vooraf
- Mountainbikes - in alle maten
- Startpunt van MTB Single tracks

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Direct Reserveren
Vanaf €20

Mountainbike verhuur Hilversum

12min fietsen naar MTB RoutesMTB-Rental Hilversum

- Van 1 tot 120+ MTB's
- Maandag t/m Zondag
- Dichtbij heide & Single tracks

Korte Noorderweg 75, Hilversum
Direct Reserveren

Afleveren op locatie kan voor groepen vanaf 4 personen, tot maximaal 130 mountainbikes kunnen wij bezorgen. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de beschikbare opties en bijbehorende kosten.
We bieden complete arrangementen inclusief Tours en Clinics. Dit kan in combinatie met lunch en diner. Vanaf 4 - 100+ deelnemers bieden we dit aan. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op
Heb je specifieke voorkeuren voor het huren van mountainbikes, bijvoorbeeld gericht op de huurperiode of locatie? Neem dan gerust contact op. Ons team staat paraat om samen met jou een passend mountainbike huurpakket samen te stellen.

Ontdek ook ons assortiment gravelbikes op Gravelbike-Rental.com. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kunnen worden gereserveerd voor afhalen op onze verhuurlocaties. Maak een reservering op gravelbike-rental.com.

Huizen verhuurinfo

Huurinfo en Routes

Op ontdekkingstocht met een gehuurde mountainbike vanuit Huizen geniet je van de mooie omgeving en ervaar je de prachtige offroad paden door gevarieerde bos -en heide landschappen.

Kies Huizen als startpunt met onze bezorgservice. Drop-off en Pick-up locatie kies je zelf. Dit bieden we aan vanaf 4 mountainbikes. Of kies voor stuksverhuur bij onze verhuurlocaties.Mountainbikes boeken

Mountainbikes huren Huizen

Online boeken

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren