Laren herbergd een prachtig gebied voor een dagje mountainbiken. Voor mid- Nederlandse begrippen kent het landschap een flinke glooiing. Met name de Westerheide en Zuiderheide zijn populair onder sportieve fietsers. Geniet en respecteer je mede-gebruikers (mens en dier). Start op een door jou bedachte locatie in Laren of huur mountainbikes bij onze vaste locaties in Hilversum of Lage Vuursche.

De omgeving van villadorp Laren heeft voor de sportieve fietser veel te bieden. Voor offroad fietsen is dit gebied uitermate geschikt. Door de vele heuvelachtige paden die vrij toegankelijk zijn is dit gebied bij uitstek geschikt voor mountainbikers. Deze mooie omgeving heeft een flinke aantrekkingskracht op vele gebruikers, zoals ook wandelaars en ruiters. Houdt daarom goed rekening met elkaar.

Vanaf 4 Mountainbikes

Mountainbike Bezorgpakket Laren

Ma-Zo: 4-120 BikesKies zelf locatie

- Start from 4 bikes
- 7 dagen p/week
- Op jou locatie/tijd


Offerte aanvragen

Vanaf €34

Mountainbike verhuur Lage Vuursche

Aan routes Hoge & Lage VuurscheMTB-Rental Vuursche

- Ma t/m Zo | Vooraf reserveren
- Kids en 29er Volwassenen MTB's
- Startpunt van MTB Single tracks

Vuurscheweg 11, Lage Vuursche
Direct Reserveren
Vanaf €20

Mountainbike verhuur Hilversum

12min fietsen naar MTB RoutesMTB-Rental Hilversum

- Van 1 tot 120 MTB's
- Maandag t/m Zondag
- Dichtbij heide & Single tracks

Korte Noorderweg 75, Hilversum
Direct Reserveren

Levering is beschikbaar voor groepen vanaf 4 personen. Op verzoek kunnen we het transport van maar liefst 120 mountainbikes verzorgen. Voor gedetailleerde informatie over opties en kosten nodigen we je uit om vrijblijvend met ons contact op te nemen.
Boeken van complete MTB Tours en Clinic arrangementen kan ook. Dit bieden we aan van 4 - 100+ deelnemers, alles is bespreekbaar, zoals een combinatie met lunch en diner. Voor meer details nodigen we je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Heb je specifieke wensen met betrekking tot het huren van MTBs, zoals de gewenste tijdsduur of de locatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om je te voorzien van gedetailleerde informatie en staan klaar om aan al jouw individuele wensen te voldoen.

We verhuren ook gravelbikes, deze vindt je op Gravelbike-Rental.com. Gravelbikes hebben we in diverse uitvoeringen, beschikbaar voor reservering op onze verhuurlocaties. Reserveren kan eenvoudig via gravelbike-rental.com.

Laren info

Huurinfo en Routes

Op pad met rental MTB op Larense Heidegebied geniet je van de mooiste paden over de uitgestrekte natuur van het Goois Natuurreservaat. Smeed je eigen MTB avontuur of laat je door ons voorzien van route advies.

Door gebruik te maken van onze bezorgservice kun je in -en rondom Laren van start gaan met mountainbiken. Bikes kunnen op elke locatie worden bezorgd. Afhalen bij onze verhuurlocatie in Hilversum kan uiteraard ook.Mountainbikes boeken

Mountainbikes huren Laren

Online boeken

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Best trails

Biken op de mooiste mountainbike trails

Direct Reserveren