26 inch Hardtail MTB
26 inch Fully MTB

26 inch MTB

20

Alleen bij locatie Hilversum

  • Hilversum only
  • Fully vanaf € 33
  • 175-195cm

29 inch MTB

27

Starting price

  • all locations
  • Hardtail | Fully
  • All sizes

Bij MTB-Rental.com kun je (basic) 26" mountainbikes huren van hoogwaardige kwaliteit. Mountain bikes met 26 inch wielen zijn zeer wendbaar en accelereren in sneltreinvaart. Ideaal voor het snelle bochtenwerk en kort op elkaar liggende heuveltjes. De 26 inch bikes die wij in de verhuur hebben zijn zeer toegankelijk en door vrijwel iedereen te gebruiken; Van beginner tot ervaren biker, en door de verschillende fiets-maten en verstelbare zadelpennen, passend voor elke lengte.

De door ons gekozen BeOne hardtail mountainbikes beschikken over een allround geometrie waardoor deze fietsen zowel op bochtig (en extreem) parcours als op lange rechte stukken goed presteren en comfortabel rijden. De mountaintainbikes zijn hiermee o.a. geschikt voor mtb tracks zoals die bij Lage Vuursche, maar ook voor grotere tourtochten.

26 of 29 inch Mountainbike Huren?

Hardtail of Fully

Bij MTB-Rental.com kun je 29 inch mountainbikes huren, deze mtb's worden ook wel 29ers genoemd. Deze bikes zijn voorzien van grote 29 inch wielen, in vergelijking met traditionele 26 inch mountainbikes bieden deze 29-ers veel voordelen. De grote wielmaat zorgt o.a. voor meer grip, comfort en een hogere cruise -en topsnelheid. Daarbij kun je met een 29er gemakkelijker over obstakels heen rijden.

Een 29er MTB rijdt erg gemakkelijk en is zeer toegankelijk. Vrijwel iedereen kan met een 29er uit de voeten, ook bikers met 26 inch mountainbike ervaring, of fietsers die nog nooit op een mountainbike hebben gezeten. De 29-ers zijn in verschilende maten te huren, zo ben je verzekerd van een bij jou lengte passende maat. Ons 29 inch verhuurvoorraad bestaat 29er Cube mountainbikes, deze bikes zijn zeer degelijk gebouwd en afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen.nn


Booking and contacts

Direct mountainbikes huren?

Boek nu

Experienced team

Enthousiaste mountainbikers met jarenlange ervaring

200+ bikes

Meer dan 200 rental bikes beschikbaar

Toplocaties

Biken op de mooiste MTB en Gravel locaties

Direct Reserveren